آیا مجازات جایگزین حبس - جزای نقدی قیدشده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #21696724

سلام بنده متهم به معاونت در حمل مواد هستم و دادگاه بدوی ۱۰ ماه حبس تعزیری برای من صادر کرد
با زدن اعتراض پرونده به تجدیدنظر ارجاع شد و یک ابلاغیه آمد که با این مضمون
قرار رفع نقص
با اجازه مستفاد از بند الف ماده ۴۵۰ قانون آیین دادرسی کیفری ضمن صدور قرار رفع نقص پرونده
را به شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ارسال تا از طریق دایره انگشت نگاری
اداره آگاهی ضمن انگشت نگاری از متهمین تجدید نظرخواه سوابق کیفری آنان اخذ سپس پرونده
تکمیلا اعاده گردد.
امروز یک اس ام اس از سامانه آمد ولی ابلاغیه نبود که پرونده شما به شعبه اجرا کیفری واصل شد(به شعبه اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان)
از طریق سامانه الکترونیک اقدام به بررسی خلاصه پرونده و روند کار آن کردم که طولانی است و در زیر آخرین موضوع فعال را برای شما می نویسم:
علت طرح:اجرای حکم محکومیت:مجازات جایگزین حبس - جزای نقدی
اتهام:تمرد نسبت به ماموران حین انجام وظیفه، حمل مشروبات الکلی، حمل مواد مخدر، رانندگی بدون پروانه رسمی
محکوم علیه:خودم
محکوم له: دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان
لازم به ذکر است که اتهامات فوق برای اشخاص دیگری که در این پرونده حضور دارند هستند و اتهام بنده معاونت در حمل مواد است آن هم به علت تهسیل وقوع جرم
آیا مجازات جایگزین حبس - جزای نقدی بجای ۱۰ ماه حبس تعزیری بنده در بالا آمده است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مضمون ابلاغیه اینه که بنظر دادگاه تحقیقات مقدماتی ناقص بوده لذا پرونده را عودت داده دادسرا جهت تکمیل تحقیقات طبق دستور دادگاه
مضمون پیامک ارسالی حاکی از صدور رای قطعی میباشد که لازم الاجراست
امااگردر سامانه پرونده با ردیف فرعی جدید در اجرای احکام ثبت شده باشد یعنی پیامک ارسالی صحیح است و
بنطرمیرسد حبس شما به جزای نقدی تبدیل شده است مجازات جایگزین حبس(جزای نقدی)برای شما درنظرگرفته شده میزان آن مشخص نیست
به شعبه دادگاه یا اجرای احکام مراجعه کنید

چون تحقیقات ناقص بوده ، دادگاه تجدیدنظر قراررفع نقص صادرکرده ، تاپس از انجام دستوردادگاه تجدیدنظر ، پرونده مجدد به دادگاه تجدیدنظر اعاده شود .
اس ام اس ارسالی ازسامانه حکایت از صدور رای دادگاه تجدیدنظر رادارد . لذا برای صحت اطمینان حضورا به اجرای احکام کیفری مراجعه کنید