آیا من میتوانم به جرم رابطه‌ی نامشروع از همسرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۷ #21687559

زن من حدود یک ساله با پسری رابطه ای اجتماعی (به قول خودش) داره با هم بیرون می رن دور دور میکنن شام رستورانی و شب ساعت ۱ یا بیشتر میاد خونه در برخی از بیرون روی هاش پسرم را با خودش میبره و چون محل سکونت ما به نام خانم هست جدیدا میگه از خونه ام برو بیرون من از تو متنفرم.
آیا من میتونم به جرم رابطه ی نا مشروع شکایت کنم؟
و آیا اصطلاح زن ناشزه به ایشان تعلق میگیره؟
و اگر قبل از شکایت من به پلیس زنگ زد و گفت شوهرم را از خونه ی من بگذارید بیرون پلیس اجرا میکنه و در نهایت این شکایت چه حکمی داره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ملک به نام ایشان است می توانند از شما تقاضای خروج از منزل را بکنند و چنین امری دلیل نشوز نیست چرا که تهیه منزل و مسکن با زوج است نه زوجه

سلام
امکان طرح شکایت رابطه نامشروع دارید ولی باید دلایل کافی اعم از شهود، عکس یا فیلم، صورتجلسه کلانتری و... داشته باشید
اگر محل سکونت بنام زوجه می باشد ایشان امکان بیرون کردن دارند

بابت شکایت‌رابطه نامشروع باید دلیل داشته باشید .
اگر خونه به اسم‌زوجه است خودش میتونه شمارابیرون کنه نه پلیس

در صورت وجود دلیل و مدرک قانونی به عنوان رابطه ناشمروع از ایشان شکایت کنید
پیشنهاد میشود هر چه سریعتر طلاق بگیرید