میتواند ادعای غرامت نسبت به ارزش روز ملک خریداری شده از حساب شرکت را داشته باشند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۵۶ #21680352

با سلام در یک شرکت سهامی خاص هیئت مدیره آن در سالیان گذشته بدون اطلاع بازرس و صاحبان سهام معامله ای ملکی از حساب شرکت انجام داده اند و با فرض اینکه بخشی از پول هم البته به ادعای خودشان برگشت داده شده باشد به حساب شرکت توسط آنها ،اکنون پس از کشف این معامله مخفیانه سهامداران دیگر و یا شرکت میتواند ادعای غرامت نسبت به ارزش روز ملک خریداری شده از حساب شرکت را داشته باشند؟ اگر بخشی از مبلغ خریداری شده (نه همه مبلغ)ملک را به حساب شرکت برگشت داده باشند باز ادعای غرامت نسبت به ارزش روز ملک خریداری شده میتوان داشت و در این صورت تکلیف بخشی از مبلغ عودت داده شده توسط آنها چه میشود؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید خسارت را مطالبه کنید

بادرودوسلام امکان مطالبه خسارت می باشد.

بااحترام
نکته بسیار مهمی اشاره کردید اگر در درخواست خود اعلام نمایید نرخ روز ملک از طریق دادگاه پذیرفته نخواهد شد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست مطالبه خسارت را تنظیم نمایید

درود
بنظر من میتوان مطالبه خسارت کرد اما نه به ارزش روز ملک بلکه براساس نرخ شاخص بانک مرکزی
چون بخشی از وجه رو برگردونده بعنوان یک قرض بهش نگاه میشه حتا اگر بدون توافق دیگران باشه میشه خیانت در امانت و باز هم نرخ شاخص موردعمل قرار میگیره بنظر من اثبات و اخذ قیمت روز ملک خیلی خیلی سخت خواهد بود.

باسلام
دادخواست مطالبه خسارت مطرح گردد

با احترام اگر مبلغ را برگرداندید ادعای خسارت نمیتوانند داشته باشند