آیا قانون دستور ارجاع امر به کارشناسی دادگستری جهت تعیین میزان قیمت سرقفلی و نیز حکم تخلیه و بازپس گیری مغازه ها را میدهد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۴ #21674106

سلام خدمت یکایک وکلای محترم
مادر بنده دارای یک ملک که شامل خانه مسکونی بوده و حیاط خانه در سال ۱۳۷۸ بصورت ۳ باب مغازه درآمده که هر ۳باب مغازه احداثی سر خانه مسکونی بوده و همگی با هم یک سند تک برگ کلی و یک شناسنامه ساختمان مبنی بر احداث ۳واحد تجاری در حیاط منزل دارد ،فعل الحال ایشان در خانه‌مسکونی و یکی از مغازه ها ساکن می باشد و ۲ باب مغازه باقی مانده در همان سال بصورت سرقفلی واگذار شده است و بعد از آن هیچگونه انتقال بغیری روی آنها صورت نگرفته است ، حال بدلیل فرسوده و قدیمی بودن ملک میخواهیم کل بنا را تخریب و نوسازی نماییم.بنظر شما در صورت اخذ مجوز تخریب و نوسازی از شهرداری تکلیف آن ۲باب مغازه سرقفلی چه می شود ؟و سوال بنده این است، آیا قانون دستور ارجاع امر به کارشناسی دادگستری جهت تعیین میزان قیمت سرقفلی و نیز حکم تخلیه و بازپس گیری مغازه ها را میدهد یا خیر؟
ممنون از وقتتون لطفا دقیقا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نتیجه قابل پیشبینی نیست

تعیین قیمت سرقفلی به نرخ روز با کارشناس است.

بادرودوسلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد.

با سلام . بستگی دارد . بله به کارشناسی ارجاع میشود

باسلام
ظاهرا این قرارداد اجاره مشمول قانون ۷۶ بوده و قواعد سختگیرانه قانون ۵۶ نسبت به اون اجرا نمیشه. لذا باید قرارداد را ملاحظه کرد

با سلام
در این زمینه میتوان درخواست صدور قرار کارشناس رسمی کرد

با احترام نتیجه بستگی به اسناد و مدارک شماست و قابل پیش بینی نمی باشد