آیا به اظهارنامه تمکین باید پاسخ داد؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۲۸,۰۷۹ #21649

1-آیا به هر اظهارنامه ای که دریافت میکنم، باید پاسخ دهم؟(مثلا اظهارنامه دعوت به تمکین)
2-اگر پاسخ ندهم به ضرر من است و چه میشود؟
3-با توجه به اینکه اظهارنامه را در یکم اریبهشت دریافت کرده ام وهم اکنون 4 ماه از آن می گذرد و دادگاه دعوت به تمکین 20 مهر تشکیل میشود،برای پاسخ دیر است؟چکار کنم؟
4-در متن پاسخ اظهارنامه چه بنویسم؟ (با توجه به اینکه من به دلیل کتک کاری شوهرم خانه را ترک کرده ام و قفل درب را نیز تعویض نموده.)

مشاوره حقوقی نفقه
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزامی برای پاسخ دادن به اظهارنامه وجود ندارد

باسلام هیچ اجباری در پاسخ به اظهارنامه نمی‌باشد ولی حتما درجلسه رسیدگی در شعبه مورد نظر برای دفاع حاضر شوید ودلایل ومستندات خود را ارائه دهید

سلام می توانید پاسخ بدهید الزامی نیست

الزامی به پاسخ اظهارنامه نیست ولی پاسخ بدهیدبهتراست،پاسخ اظهارنامه بایدتوسط یک وکیل یا کارشناس حقوقی تنظیم شودچون درتخصص شمانیست،یامی توانیددرجلسه دادرسی حاضرشویدودفاعیات خودراارایه دهید.

با سلام . الزامی به پاسخ دادن به اظهارنامه وجود ندارد

الزامی به پاسخ نیست فقط حتما در دادگاه حاضر و مواردرا اثبات نمائیدو اینکه جهت تمکین اقدام نموده اید اما با اقدامات زوج امکان تمکین وجود ندارد.

اصولا پاسخ دادن به اظهارنامه الزامی نمی باشد چرا که بعدا می توانید در نزد قاضی دفاع نمایید