در صورت محکومیت به پرداخت مهریه چه زمانی دادخواست اعسار باید داد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۲۸ #21634473

با سلام
بنده در دادگاه خانواده بدوی به پرداخت مهریه محکوم شدم و قصد تجدید نظر خواهی ندارم اکنون سوالم اینجاست که چه موقع میتونم دادخواست اعسار بدم آیا امکانش هست پس از ارجاع پرونده به اجرای احکام دادخواست اعسار بدم؟ آیا مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بعد از صدور رای قطعی اعسار دهید

سلام و درود
فرقی نمیکنه در هر مرحله حکم اعسار دهید و صورت اموال خود را شناسایی کرده

سلام هر زمان که بخواهید می توانید اعسار بدهید اما برای جلوگیری از حکم جلب باید طرف سی روز از تاریخ اللاغ اجرائیه دادخواست را ثبت کنید .

با درود فراوان
در همان لحظه ابلاغ اجرا میتوانید دادخواست اعسار بدهید و مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد .

سلام. اگر قصد تجدیدنظرخواهی ندارید هرچه زودتر طرح دعوای اعسار نمایید. هرچند در مرحله اجرا هم امکان ادعای اعسار دارید. البته اعسار شما به شرطی پذیزفته خواهد شد که اموالی از شما شناسایی و معرفی نشود.