تغییر نام کوچک چطوری است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲۱ #21629722

بنده میخواستم اسم کوچکم رو تغییر بدم و کارت ملی ام هم هنوز نیومده میخواستم بدونم بعد از تغییر اسم کارت ملی با اسم قبلی ام به دست من میرسد یا با اسم جدید
ممنون از پاسخ گویی تون

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.

با تغییر نام ، کارت ملی با نام جدید برایتان صادر میشو‌د.

ب ثبت احوال درخواست دهید،در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه دادخواستی ب طرفیت ثبت احوال دهید
با تغییر نام،کارت ملی هوشمند نیز ب همان نام جدید صادر خواهد شد

موضوع را از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید.

با درود چنانچه نام تغییر نماید به تناسب ان در کارت ملی هم تغییر میکند

بادرودوسلام به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید.

با درود به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد