اجازه ورود به منزل پدری را ندارم؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۹ #21615838

پدرم آذر ماه ۹۹ فوت شدن‌..من با نامادریم زندگی میکردم و ی برادر ناتنی دارم که از وقتی پدرم فوت شدن عموم گفت که برادر ناتنی به عنوان بزرگتر باشن..قرار شد هر اتفاقی که تو خونه میفته یا اگه قرار باشه وسیله ای فروخته بشه همه خبر داشته باشن...اما برادر ناتنیم که با ما هم زندگی نمیکرد بدون این که به ما بگه و با هماهنگی نامادریم به خونه رفت و آمد میکرد...اوایل ایشون سعی داشتن به هر بهانه ای مثل پرداخت مهریه نامادریم و.... از ما وکالت بگیرن از نوع محضری که به‌ شکلی تنظیم بشه که به گفته خودشون بدون مبلغ باشه اما من امضا ندادم.. پدرم یک سری استیل و چوب داشتن که برای فروش من مشتری پیدا کرده بودم که شماره به برادر ناتنی میدادم برای فروش...همچنین پدرم یک سری لوازم کار داشتن که ی دستگاه خراطی بود که باز هم من مشتری پیدا کرده بودم اما ایشون بدون اینکه به من بگن با مشتری هماهنگ کرده بودن برای فروش اما به هر دلیلی قرار رو کنسل میکنن و مشتری عصر همون روز با عصبانیت به من زنگ میزنن که چرا منو سرکار گذاشتید و نمیخوایید دستگاه رو بفروشید منم از همه جا بی خبر با مشتری هماهنگ میکنم برای فروش و قبلش میگم که پولی که برادر ناتنیم هماهنگ کرده بودن یعنی مبلغ ۷ میلیون و نیم رو به حساب بریزن بعد بیان دستگاه رو ببرن...که مشتری همین مبلغ رو واریز کردن و اومدن که دستگاه رو ببرن برادر ناتنیم هم رسید و خودشون دیدن که دستگاه رو دارن میبرن...تا اون روز هر چی فروخته بودیم چک و پولش دست برادر ناتنیم بود و ما هیچی در مورد تقسیمش نگفته بودیم و مبلغ ۱۵۰ میلیون از حساب پدرم خارج کردیم که چند ماه دست برادر ناتنیم بود و سود میگرفتن اما باز هم ما چیزی نگفتیم و از اون سود چیزی به ما ندادن.. اما به محض این که ی پولی دست من اومد صدبار تهمت زدن که تو پولو دزدیدی و بیشتر گرفتی در صورتی که همون مبلغی بود که برادر ناتنیم با مشتری هماهنگ کرده بودن...بعد از این قضیه اسفند ماه من متوجه شدم که یک سری وسایل مثل لیوان و چمدان قاشق و چنگال و کفش و .... که با پول خودم خریده بودم در خانه پدریم نیست...وقتی به نامادریم گفتم اول ایشون انکار کردن بعد گفتن که با اجازه برادر ناتنیم این وسایل رو دادن رفته...که در نهایت منجر به این شد که دست بنده شکست با ضربه ای که نامادریم وارد کردن که گزارش پزشک و پلیس هم دارن...از اون به بعد برادر ناتنیم من رو از خونه پدریم بیرون کرد و کلید رو از من گرفت و هیچ اقدامی برای تقسیم وسایل و ارث نکردن..تا الان هم بدون هماهنگی و اطلاع به منزل پدری بنده میرن و وسایل از اونجا بیرون میبرن که گزارش پلیس مبنی بر اینکه داخل منزل بودن دارم و اینکه همسایه ها دیدن وانت اومده و وسایل برده...به گفته همسایه ها من به در قفل و زنجیر زدم که وارد نشن اما باز هم قفل و شکوندن و وارد منزل شدن...هنوز داخل خونه اثاثیه وجود داره و بدون هماهنگی به اونجا رفت و آمد میشه که تمام همسایه ها شاهد این قضیه هستن..در حال حاضر بنده به هیچ جایی دسترسی ندارم نه پولی دارم نه اجازه ورود به منزل پدری رو دارم..

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما ابتدا گواهی حصر وراثت راازشورای حل اختلاف اخذ نمایید
سپس با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه کنید
بعدازآن دادخواست تقسیم ترکه را ثبت نمایید
.واما درخصوص درگیری و ضرب و شتم شکستگی دست نیز با داشتن ادله و مدارک میتوانید علیه شخص مذکور شکایت نمایید.

سلام
ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید.

باسلام ابتدا گواهی حصر وراثت را اخذ نمایید سپس با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تحریر و مهر و موم ترکه و سپس دادخواست تقسیم ترکه را ثبت نمایید. بابت ضرب و شتم شکستگی دستتان نیز با داشتن ادله و مدارک میتوانید علیه شخص مذکور شکایت نمایید.

سلام
ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید

با سلام با اخذ گواهی انحصار وراثت درخواست تحریر و مهرو موم ترکه بدهید.

بدوا گواهی انحصار وراثت اخذ کنید...

سلام تقاضای تحریر و مهر وموم ترکه بدهید