اگر عمل نشه منجر به قطع عضو خواهد شد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۱ #21614517

با سلام چند سال پیش پزشکی دست بنده را که بعلت تصادف شکسته بود را عمل و بعد از ۵ روز بستری و ۶ ماه گچ گرفتگی برالفرض درمان و مداوا کرد، الان همین دست اگه عمل و ایرادات اون موقع پس از عمل با هزینه بسیار سنگین نشه منجر به قطع عضو خواهم شد لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه ادله ی کافی در اختیار دارید میتوانید اقدام به طرح شکایت در داسرای جرایم پزشکی نمایید.

سلام وقت بخیر
با استناد به مدارک پزشکی و گواهی پزشکی قانونی می توانید از طریق دادسرای جرائم پزشکی موضوع را پیگیری نمایید.