پیام های منافی عفت رو چطور میشه پیگیری قانونی نمود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۸ #21599117

سلام وقت بخیر ...
من با پسری قبل از ازدواج آشنا بودم...بعد از ازدواج هم ایشان با این که متاهل بود بادروغ و فریب این جانب و تهدید با رابطه با من پرداخت (مدرک بابت تهدید ندارم تماس تلفنی)
من دوسال ایشان را ندیده بودم اما همه اش برای من پیام های جنسی میفرستاد ..در گوشی من بلاک بود و امکان تعویض خط هم نداشتم.حدود هشت ماه پیش خط هایم را خاموش کردم ..او همه اش زنگ میزد که اگر روشن بود پیام دهد ..یک روز که خطم روشن و دست شوهرم بود پیام داد و شوهرم جوابش را داد و از او حرف کشید و بابت ارسال پیام ها شکایت کردیم.. در دادیاری با قید ضمانت طرف آزاد شد اما ما ادامه دادیم ..در دادگاه چند روز پیش قاضی دستور داد پرونده امنیت اخلاقی شود و پیام ها را ضمیمه پرونده کرد ...لطفا راهنمایی کنید که لازم است وکیل بگیریم..آیا برای خودمان که شاکی هستیم هم دردسر میشود لطفا راهنمایی کنید که چه کاری لازم است که انجام دهیم...

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، با توجه به توضیحات شما دردسری برای شما وجود ندارد لیکن انعقاد قرارداد با وکیل به نظر خودتان بستگی دارد ، موفق باشید .

دردسری برای شما نخواهد داشت و البته داشتن وکیل در هر پرونده ای راهگشاست.

با سلام، با توجه به اینکه شما هم بعد از ازدواج با ایشان رابطه داشته اید اثبات اینکه به زور و تهدید شما را وادار به رابطه کرده مشگل می‌باشدمگراینکه دلیل ومدرک محکمه پسندی داشته باشید، به نظر بهتر است با یک تعهد به وی رضایت دهید، و پرونده را مختومه نمایید .

درود
برای شما ظاهرا که مسولیتی ندارد.

با سلام
با توجه به اینکه بعد از ازدواج با نامبرده رابطه داشته اید ممکن است که اعلام کند که با وی رابطه داشته اید یا دادگاه به هر نحو متوجه موضوع شود امکان دارد برای شما نیز دردسر بوجود بیاد یا شوهرتون متوجه موضوع بشه به همین دلیل به نظر بنده بهتر است با اخذ تعهد در دادسرا رضایت دهید.

باسلام
در صورتی که طرف مقابل شما ادعایی همراه با مدارک ومستندات داشته باشد میتواند علیه شما شکایت کند در غیراینصورت صرف ادعا کافی نیس ومشکلی برای شما ایجاد نمیشود

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود