پسر عموم میتونه زمین رو از ما بگیره با همون برگه یا خیر؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۹ #21583961

سلام، وقت بخیر.
یک قواره زمین ۸۰۰ متری پدرم در روستا داشته که از پدربزرگم بهش رسیده، حدود ۲۰ سال پیش پدرم با برادرش تصمیم میگیرن زمین جابجا کنن و یک برگه ای می‌نویسن و بعد از نوشتن برگه پدره من منصرف میشه و میگه پشیمون شدم و قرار بر این میشه برگه ها پاره بشه. ظاهرا عموی بنده برگه پاره نمیکنه،. خلاصه الان عموی من فوت شده و بعد ۲۰ سال پسرش اومده میگه ازتون برگه دارم!!
تمام اهالی روستا میدونن زمین برام پدرم هست.. میخاستم بدونم پسر عموم میتونه زمین رو از ما بگیره با همون برگه یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود ‌. امکان اقاله فقط با توافق یکدیگر وجود دارد .

باسلام
اقاله فقط با توافق یکدیگر امکانپذیر میباشد .

سلام برهم. زدن توافق نیاز به توافق هر دو طرف دارد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبا توج هبه فرمایشتان بعید است بتواندی نسبت به زمین شما ادعایی داشته باشد ، نتیجه ای نخواهد رسید .

با درود اقاله با توافق طرفین آن قرارداد امکان پذیر است

سلام.قرارداد مورد ادعا میتواند موجب طرح دادخواست علیه شما گردد.لکن اینکه در این سالها زمین درتصرف و ید کی بوده، اظهارات وشهادت اهل محل وسایر قراین وامارات ازجمله متن قرارداد اگر معاوضه در آن قید شده باشد، میتواند دلیل برهم خوردن معامله باشد.

اصل بر صحت عقود است و اثبات بر هم خوردن آن بر عهده شمای مدعی است.