اجازه پدر برای ازدواج دائم در چه شرایطی ساقط خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۰ #21579243

با سلام مدتی است به خواستگاری دختری میروم....پدر و مادر دختر به علت اعتیاد از هم جدا شدند و حضانت بچه ها به مادر سپرده شده و عدم صلاحیت پدر به دلیل اعتیاد و عدم تعادل روانی اثبات شده است...هر دو طرف من و دختر و خانواده من و حتی مادر دختر راضی به این ازدواج هستند....
پرسش من این است که آیا در این صورت هم اجازه پدر برای ازدواج دائم لازم است یا خیر؟
باتشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که دختر باکره باشد اجازه پدر یا جد پدری لازم است مگر این که هیچ یک در قید حیات نباشد

با سلام
با عنایت به فرمایشات شما
خانم در صورت اثبات عدم صلاحیت پدر و دوشیزه بودن میتوانند از دادگاه خانواده با معرفی شما اجازه ازدواج را گرفته و در اینصورت اجازه پدر از درجه اعتبار ساقط میگردد.در غیر اثبات صلاحیت،اذن پدر الزامی میباشد.

در خصوص دختر باکره اجازه پدر لازم است بااین حال در صورت اثبات موارد فوق میتوانید حکم تجویز ازدواج را از دادگاه بگیرید

سلام بدلیل عدم صلاحیت پدر اجازه با دادگاه است

با سلام اجازه اردواج را بایستی از دادگاه خانواده تحصیل نمایید.

با سلام و احترام.. اذن پدر لازم است طبق قانون نکاح دختر باکره اگر چه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه‌ی پدر یا جد پدری اوست و هر گاه پدر یا جد پدری، بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه‌ی او ساقط و در این صورت دختر می‌تواند با معرفی کامل مردی که می‌خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آن‌ها قرار داده شده، پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.
___________________