فساد چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۶۶ #21577006

سلام
یه خانم که شوهر داشته،ارتباط زیاد با دیگران برقرار کرده یکبار توسط سپاه گرفته میشه در حین اینکه پسر میاد بالا میریزن داخل خونه پسره را بیرون از خونه میگیرن،و با هم وارد خونه میگردند و خونه رو بازرسی میکنن (بدون حکم ورود)و کارت شناسایی خانم را میبرن و میگن فردا بیاد تعهد بده فرداش میره و تعهد میده ،دوباره بعد از مدت کوتاهی خانم دست بردار نیست و دوباره ارتباط برقرار میکنه تا اینکه چند نفر را بیرون از خونه میگیرن و میگن داخل خونه چکار میکنید یکی از اینا فرار‌ میکنه و به خانم هم‌ اطلاع میده که زیر نظر هستی و خطرناک خانم دیگه ادامه نمیده الان چه بلایی میتونن سر خانم بیارن؟؟؟؟اگه دیگه ارتباطی نداشته باشه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال واضح نیست

بادرودوسلام سوال نامفهوم می باشد.

با درود سوال نامفهوم است

با سلام، در صورت اثبات به مجازات رابطه نامشروع محکوم می شوند که با توجه به نوع عمل و اشخاص متفاوت است

درصورت اثبات رابطه مادون زنا به شلاق محکوم می شود

در حیطه انجام وظایف سپاه نیست.دوما باید نامه مقام قضایی را داشته باشند. خب در ادامه سوالتون متوجه شدم که خانم فاحشه است؟ اگر این چنین باشد و اثبات برسد مجازات شلاق برای خانم در نظر گرفته می شود البته تبدیل به جزای نقدی هم می شود بستگی به بازپرس و قاضی دارد. اگر دیگر ارتباطی چنین شکلی نداشته باشد پس یعنی مدارک کافی جهت ارائه به دادگاه را ندارند وگرنه صبر نمی کردند .