آیا می توانم به جرم مزاحمت تلفنی و پیامکی از کسی شکایت کنم ؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۱۵ #2155

سلام با مردی قبلا دوست بودم ولی وقتی متوجه شدم که زن و بچه دارد ازش جدا شدم حالا او برای همه خانواده ام مزاحمت تلفنی و پیامکی ایجاد کرده و فحاشی می کند و می گوید که مرا صیغه کرده خلاصه خانواده ام همگی از او شکایت کرده اند او از من عکس دارد آیا به جرم مزاحمت محکوم می شود یا با نشان دادن عکس شکایت ما فایده ندارد ؟
لطفا هرچه سریعتر پاسخ دهید با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بله می توانید پیگیری کنید ...

باسلام شکایت کنید نتیجه خواهد داد

باعرض سلام،بله می توانید شکایت کنید

امکان طرح شکایت وجود دارد...

باسلام. بله امکان پذیراست

با درود بله امکان پذیر است

شمامیتوانیدازطریق خدمات قصایی شکایت کنیدبایدمستندات من جمله پیامکهاراصمیمه کنید