چطور بتوانم تمام حقوق بازنشستگی همسرم را مجدد دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #21520173

بسمه تعالی

اینجانب خانمی هستم ساکن تبریز سرپرست خانوار می باشم، حدود ۱۰ ساله که شوهرم، که از کارکنان شهرداری تبریز بوده، از دست داده ام و به همراه نوه‌ام با حقوق بازنشستگی شوهرم زندگی میکنم، اخیرا دخترم که در تهران زندگی می کند اقدام به دست درازی به حقوق بازنشستگی من کرده و به بهانه درست کردن "دفترچه بیمه خدمات درمانی" برای خود، شناسنامه وکارت ملی مرا بر داشته و... به همراه مدارک دیگر به امور بازنشستگی رفته و اقدام به نصف کردن حقوق من بیچاره کرده... هم اکنون حقوق ام نصف شده و هر ماه به کارت بانکی دخترم ریخته می شود، بدون هیچگونه اطلاع رسانی، و کارشناسی و برگ انصاروراثت وهیچگونه استعلام... این کار صورت گرفته، درصورتی که شوهر (متوفی) ایشان در سال ۱۳۴۹ در شرکت (ماشین سازی) تبریز مشغول به کار بوده وحدود سه یا چهار سال در آن شرکت بیمه بوده و حق بیمه پرداخت کرده... با توجه به این مسئله بیمه گر به اینها گفته بوده اگر شما الباقی مانده حق بیمه شوهرتان را که حدودا ۵۰ میلیون تومان میباشد، پرداخت نمایید، از بیمه (تامین اجتماعی) برای شما یک (پایه حقوق) ردیف می‌شود.... که متاسفانه پیگیر این مسئله نه شده اند، چون خرجش زیاد بوده، در نتیجه به کاسه حقوق بازنشستگی من بیچاره دست درازی کرده اند. در صورتیکه اینها در تهران زندگی می کنند و وضعیت مالی بسیار خوبی دارند... دو تا آپارتمان و پول یک آپارتمان شان را فروخته و نزد بانک گذاشته اند و سود ماهانه در یافت می کنند. از شما کارشناسان محترم خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید که بتوانم تمام حقوق بازنشستگی همسرم را مجدد دریافت کنم، چون من مریض هستم و ناتوان و قادر به شکایت کردن هم نیستم... واگر هم شکایت کنم مورد آزار و اذیت آنها قرار خواهم گرفت... با تشکر فراوان (پیرزن ۹۰ ساله).

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، توجه داشته باشید که پس از فوت مستخدم کلیه ی وارثان قانونی وی در صورت داشتن شرایط لازم مطابق قوانین مجری از این حقوق و مزایا بهره مند خواهند گردید، و دختر ایشان نیز با تجرد و عدم اشتغال می تواند درخواست سهم از حقوق نماید؛ توصیه می گردد برای بررسی بیشتر موضوع و مطالعه ی دقیق تر از طریق ارزیابی حقوقی یا مشاوره تلفنی با متخصصین در ارتباط باشید؛ آرزوی موفقیت.