امکان فسخ مورد معامله برای خریدار وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #21518769

سلام عرض ادب وتشکراززحمات وکلای عزیزومحترم ازاینکه وقتتون رودراختیارماقرارمیدیدسپاسگزارم عرض میکنم:
اینجانب حدود یک هفته پیش ملکی رو فروختم و یک سوم از مبلغ از فروش رو دریافت کردم و الباقی مبلغ هم یک برگ چکه بدون تاریخ دریافت کردم کلیه اسناد اماده انتقال در دفترخانه میباشد و متاسفانه خریدار هم حاضر نمیشود در دفتر خانه برای انتقال سند به نامش درضمن
در مبایعه نامه قید شده این معامله قطعی و غیر قابل فسخ است، و مبلغی به عنوان خسارت تخلف از عدم انجام تعهد مشخص شده و همچنین قید شده در صورت وصول نشدن هریک از چکها مورد معامله یکطرفه از سوی فروشنده فسخ میگردد و خریدار حق اعتراض ندارد،
از طرفی هم من ملکی دیگر خریدم و تعهد به فروشنده دارم، و نیاز شدید به دریافت مبلغ مانده از خریدار ملک خودم دارم و نمیخوام معامله انجام شده بهم بخوره و اینکه به طور کلی و با توجه به شرایط قید شده در مبایعه نامه، امکان فسخ مورد معامله برای خریدار وجود دارد، و در ضمن زیر قیمت کارشناسی منطقه ملک فوق را فروختم
لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید
ازشما وکلای عزیزکمال تشکروقدردانی رادارم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌ضمن گواهی حضور در دفترخانه ب استناد عدم وصول وجه چک تقاضای فسخ معامله را بدهید .

با دریافت گواهی عدم حضور خریدار از محضر دادخواست مطالبه ثمن طرح کنید