راه قانونی برای پس گرفتن، اموال منقول ورثه ای از یکی از وراث چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۸ #21510928

سلام! مادر بنده سه سال پیش فوت شدند. ایشان دفتر کاری داشتند که وسایل آن را، برادرم، بعد از راه اندازی دفتر خود، به آنجا بردند. الان دو سال از انها استفاده کرده و حاضر به خرید یا تقسیم آنها نیست. درحالیکه قرار بود ایشان، بعدا آنها را پس بدهد تا فروخته و تقسیم شود یا خودش بخرد. الان میخواهیم قانونی اقدام کنیم( من و سایر ورثه) از چه طریقی باید اقدام شود؟ آیا باز پسگیری آنها امکان دارد؟ قیمت کل وسایل شاید ۲۰۰ میلیون شود و شاهد هم داریم که متعلق به مادر بودند و راه های مسالمت آمیز را هم امتحان کردیم.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا انحصاروراثت نمایید.

شما می توانید تقاضای تقسیم ترکه تقدیم نمایید

با درود ابتدا انحصار وراثت نمایید، سپس تحریر ترکه و مهرو موم، سپس تقاضای تقسیم اموال را بنمایید.
به وسیله شهود و دیگر مستندات میتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید.

با توجه به این که مهر و موم و تحریر ترکه در زمان مناسب صورت نگرفته، اثبات ادعای شما قدری دشوار به نظر می رسد. معذلک ممکن است دادگاه با استناد به شهادت گواهان، فاکتورهای اجناس، بارنامه شرکتی که اموال توسط آن به محل جدید حمل شده و غیره، به نفع شما حکم بدهد.

باسلام
شماتقاضای تقسیم ترکه تقدیم نمایید