برای طلاق توافقی نیم عشر دولتی تعلق میگیره یا خیر؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۶۲۷ #21502888

سلام و عرض خسته نباشید
حدود سه سال پیش با همسرم به صورت توافقی طلاق گرفتیم قرار شد یه مبلغی رو تو محضر به صورت نقد و مابقی مبلغ به صورت اقساط ۱/۴ از حقوق بنده کسر بشه ..

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر تعلق نخواهد گرفت.

با درود؛
اصـولا خیـر،، تعلق نمیگیرد..

سلام دوست عزیز، اینکه توافق شد که بدین شکل مهریه را پرداخت کنی چگونه است؟ یعنی با تنظیم سند رسمی چنین توافق کردین یا خیر؟
فرق دارد چراکه با در دست داشتن سند رسمی، می‌تواند به اجرای ثبتی مراجعه و از باب تملیک اموال شما، استیفای طلب نماید
ولی اگر غیر آن بوده که باید از طریق اجرای احکام عمل نماید و در صورت صدور اجراییه، مدیون متحمل نیم عشر و هزینه های اجرا میگردد، لکن جهت بررسی دقیق، مطالعه اوراق و مدارک و بررسی شرایط اقتصادی شما زوج محترم از باب تادیه دین، توسط کارشناسان بنیاد از طرق مشاوره تلفنی و یا سایر طرق پیشنهاد میگردد که من و همکارانم بعد از تقاضای شما در سامانه بنیاد، آماده ارائه خدمات مناسب و دقیق میباشیم

سلام
خیر تعلق نخواهد گرفت.

خیر مشمول شما نمی گردد

سلام
خیر نیازی نیست

با سلام . باتوجه به توافقی بودن نیم عشر دولتی اخذ نمی شود.