آیا استشهاد دهیار وشورا از اقوام خود که زمین را به انها داده موثر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۲ #21500109

باسلام یه تیکه زمین داریم روستا جفت مسجد روبرو درب مسجد که متعلق به عموم بوده و قرا بود ان را حسینه کنیم الان دهیار و شورا تبانی کردن و ان را به اقوام خود دادن ما چند نفر استشاهد گرفتیم الان باید چجور و به چه طریق شکایت کنیم در ضمن الان داره ساخت و ساز میکنه داخل زمین؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. باعنوان تصرف عدوانی شکایت کنید. برای جلوگیری ازساخت وساز دستورموقت بگیرید

باسلام و درود شکایت خود را تحت عنوان تصرف عدوانی مطرح نمایید و جهت ساخت وساز دستور توقف دریافت نمایید.

به عنوان تصرف عدوانی می توانید شکایت نموده و دستور توقف برای ساخت و ساز را بگیرید

باسلام
تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت خود در دادسرای مطرح کنید

با همین استشهادیه و مدارکی که دال بر وقفیت ملک است میتوانید شکایت کنید

درود:درصورت داشتن سند رسمی یا قولنامه یا داشتن شهودبه دادسرا شکایت نمایید وجلوی ساخت ساز را بگیرین.

با تنظیم استشهادی به دادسرا مراجعه کنید و همزمان درخواست دستور توقیف ساخت و ساز را بدهید