لاشه چکی که امضای صاحب حساب آن در پایین چک پاره و مفقود شده باشد را چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶,۷۳۵ #215

لاشه چکی که امضای صاحب حساب آن در پایین چک پاره و مفقود شده باشد را چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک صادرشده حتماباید۲امضاداشته باشدتامعتبرباشد

با درود فراوان چک بدون امضا فاقد اعتبار است

سلام چنین چکی که فاقد امضاء باشد نمی‌توان بر علیه صادر کننده اقدام قانونی کرد مگر اینکه بموجب اظهار نامه رسمی که برای صادر کننده می‌فرستید ایشان اقرار به صدور چک نماید یا بهر نحو دیگر اقرار کند یا با شهادت شهود و ادله قانونی بتوانید صدور چک را از ناحیه صادر کننده ومطالبات خودتان را از ایشان ثابت نمائید و نهایتا بعنوان یک سند عادی در کنار سایر ادله اقدام قانونی کنید.

چنین چکی اعتبار ندارد

اگر طلبکار هستید به مالک چک مراجعه و درخواست تعویض چک نمایید در غیر اینصورت چک را به بانک اعاده نمایید.

چنین چکی بدون امضا فاقد ارزش قانونی است

سلام .بدون درج امضا فاقد ارزش است