اگه برادرم اموالی داشته باشه میتونن توقیف کنن ولی از والدین نمیتونن خسارت بگیرن، این صحت دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۴ #21477263

باسلام
برادر بنده تصادف کرده و فوت کرده که مقصر بوده الان بیمه از ما ۸ میلیوت خسارت میخواد که پرداخت کنیم.
برادرم ۳۱ سال داشت
بنده از مشاوری سوال کردم که گفتن اگه برادرم اموالی داشته باشه میتونن توقیف کنن ولی از والدین نمیتونن خسارت بگیرن.
صحیحه این موضوع؟
باتشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله صحیح است

بله این موضوع صحیح می باشد.

با درود وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند

رثه بایستی از ترکه،دین را پرداخت نمایند در غیر اینصورت ورثه مسوول پرداخت از اموال خود نبوده.
مشاوره تلفنی با سپیده غلامی

باسلام.بافرض واردبودن دعوای بیمه اگر از مرحوم اموالی باقیمانده باشد قابل توقیف است درغیراینصورت بیمه نمیتوانداز وراث وجه یا خسارت مطالبه نماید.

درود برشما
بله در صورتیکه برادر شما مالی داشته باشدورثه بایستی از ترکه،دین را پرداخت نمایند در غیر اینصورت ورثه مسوول پرداخت از اموال خود نبوده.

با سلام
بله
اظهر من الشمس است