پس گرفتن وجه بدون رسید چطور است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۴ #21475276

سلام. به یکی از همکارانم با هدف سرمایه گذاری، مبلغ ۲۷۶ میلیون تومان دادم. یکبار ۱۷۶ میلیون تومان برای سرمایه گذاری در دامپروری و قاعدتا می بایست اصل پول + سود حاصل از فروش دام هایی که با این پول خریداری شده . و چند ماه بعد ۱۰۰ میلیون تومان دیگر برای گرفتن وام ۲۰۰ میلیون تومانی. متاسفانه رسیدی از ایشان به حسب اعتماد همکاری نگرفتم. لکن چت هایی در واتساپ ایشان دارم که بر گفته های من صحه می گذارد. حال ایشان از پرداخت اصل پول امتناع کرده و تلفن و پیام های مرا جواب نمی دهد. در واقع شماره مرا بلاک کرده است. به تازگی مطلع شدم از یکی دیگر از همکاران هم مبلغی بدون رسید گرفته بود و از طریق قانونی پول را برگردانده است. ترجیحم ان است که بدون اینکه شرکت متوجه این اختلاف مالی شود، مساله حل و فصل شود. آیا امیدی به گرفتن پولم هست؟
سپاس

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مستند به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید

مستند به قیش واریز، پیام ها، شهادت شهود اقدام نمایید

با سلام
درخواست مطالبه وجه کنید با استناد به فیش واریزی

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است فیش های بانکی مطالبه وجه مطرح نمایید

باسلام و درود شما می توانید با استناد به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

باسلام دادخواست مطالبه وجه دهید

شما می توانید به استناد وجوه واریزی و پیامهای رد و بدل شده دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید