اگر در دادگاه بگم که طبق قرارداد کلیه خیارات از جمله خیار غین را اسقاط کرده اید، حکم دادگاه چگونه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۳ #21427598

سلام خسته نباشید
بنده در تاریخ ۹۹/۲/۸ یک قطعه زمین از شخصی خریدم و قرار شد سه فقره چک به ایشان تحویل دهم به تاریخ های ۹۹/۳/۱۵ و ۹۹/۵/۱۰و۹۹/۷/۱۳. الان در تاریخ ۹۹/۵/۱۱ فروشنده رفته شکایت کرده که من در معامله مغیون هستم و خواستار فسخ قرار داد زمین را دارم.در ضمن فروشنده چک اول را گرفته.حالا رفته استشهادیه محلی تهیه کرده و کارشناس هم قیمت گذاری کرده که ارزش زمین از مبلغ توافق شده بیشتر است. به نظرتون من اگر در دادگاه بگم که طبق قرارداد کلیه خیارات از جمله خیار غین را اسقاط کرده اید و با توجه به گران شدن قیمت زمین پس از گذشت چند ماه مورد قبول است ولی معامله ما در برج دوم توافق شده است و بنابراین باید با قیمت برج دوم ارزش گذاری شود نه با برج پنجم.با این شرایط به نظرتون حکم دادگاه چگونه خواهد شد؟ باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همه چیز بستگی به توافقاتی دارد که در متن مبایعه نامه شرط و قید شده و اگر کلیه خیارات من جمله خیار غبن را از خود ساقط نموده باشید دیگر طرفین حق فسخ نخواهند داشت

-- اگر در بیع نامه به موضوع اسقاط کافه خیارات اشاره شده باشد ادعای فروشنده مسموع نخواهد بود .
-- میتوانید از دادگاه تقاضای کارشناسی نمایید تا کارشناس منتخب دادگاه با بررسی ملک و ارزیابی آن مطابق قیمت زمان خرید اظهارنظر نماید .