رابطه جنسی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۵۱۹ #21422871

سلام رابطه از پشت را تا چه زمانی میتوانن مشخص کنن و اگه اثبات بشه حکم دختر و پسر چیه ؟؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
سوال شما بسیار کلی و بدون بیان جزئیات هست لطفا سوال مورد نظر خود را واضح تر بیان کنید

درود
درصورت که تجاوز به عنف اکراه باشد مجازات متجاوز اعدام است ودر غیر این صورت هردو به شلاق محکوم خواهند شد

درود
با توجه به تعریف زنا رابطه از قبل یا دبر را شامل می شود اگر هر دو رضایت داشته باشند و متاهل نباشند صد ضربه شلاق دارد.

در صورت اثبات و عدم شرایط احصان ۱۰۰ ضربه شلاق مجازات خواهد داشت.اما درصورت تجاوز به عنف مجازات متجاوز اعدام خواهد بود

باسلام
اگر بارضایت طرفین باشد قابل پیگیری نیست

حکم شلاق و اگر زیر ۱۸ سال باشد جزای نقدی

درود بر شما.در صورت شکایت هر دو به جرم رابطه نامشروع مجازات می‌شوند و تشخیص رابطه توسط پزشکی قانونی صورت می‌گیرد و تا ۳ روز قابلیت انتساب به شخص فاعل را دارد