با رضایت شاکی اون حکم حبس برداشته میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۴ #21415466

من یه پرونده مالی داشتم از سال ۹۳ به مبلغ ۱۰ میلیون و ۷۰۰ که دادگاه کلاه برداری حکم زده و هیچ ردی هم از بنده نداشتن به صورت غیابی رای صادر کردن به حکم ۵ سال حبس و مبلغ خسارت.حالا ما رضایت شاکی رو با پرداخت وجه گرفتیم و وکیل بنده تو شهر کرد داره میره واسه تجدید نظر.چون تازه فهمیدم پرونده داشتم و اصلا در جریان نبودم خواستم ببینم با رضایت شاکی و دفاع وکیلم اون حکم حبس برداشته میشه؟البته سال ۹۳ مبلغ ۳میلیون از حساب من به حساب شاکی از طریق دادگاه واریز شده و مبلغ الان ۷۷۰۰ هستش. خودم از تهران هستم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان تخفیف و تعلیق متصور است

طبق قانون جدید پاسخ مثبت است.

با سلام خیر موجب تخفیف مجازات خواهد بود

سلام
خیر به طور کلی برداشته نخواهد شد اما امکان تعلیق و یا کم شدن دارد