آیا راهی هست اموالی که به نام همسرم به صورت رسمی کردم مجدد پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۹ #21404282

با سلام وخسته نباشید .بنده 46ساله دارای دو فرزند .دختر 20 ساله و پسر 13 ساله هستم که بعداز گذشت بیست و یک سال زندگی مشترک پراز فرا زو نشیب که همچنان عاشق همسر و خانواده ام بودم و تمام دوست و آشنا و اقوام و فامیل صحت گفته های بنده را تایید میکنند .حدود شش سال پیش برادرم را که تکیه گاهی ناتنها برای من بلکه برای تمام اقوام بودار ازدست دادم و بخاطر این موضوع در شرایط بد روحی روانی قرار داشتم بعد فوت برادرم گویی طوفان حوادث بر زندگیم تاخت ..و زنی را که عاشقانه دوستش داشتم (همسرم ) سر ناسازگاری گذاشت و چون میدانست من بشدت او دوست دارم و وابستگی شدیدی به او دارم تا به حدی که هر کاری از بنده میخواست بخاطر رضایت و خوشحالی او انجام میدادم چون هرگز نمیخواستم در آشیانه ام کدورت و سردی حاکم شود ..و بخاطر اینکه بچه هایم را دوست داشتم ..و تصور اینکه اکنون خانواده ام ازهم بپاشد برایم درد آور بود و غیر قابل تحمل ..تسلیم خواسته های همسرم شدم ..همسرم ازمن خواسته بود تا از او جدا شوم و گفته بود اگر میخواهی از تو جدا نشوم باید بمن ثابت کنی که مرا دوست داری و واقعا عاشقم هستی .گفتم چگونه ؟ گفت باید تمام داراییها را بنام من بزنی تا من بتوانم به راحتی خانه و مغازه را بفروشم تا ازاین شهری که بدرد زندگی کردن من و بچه ام نمیخوره بدیم جای خوب .چند روزی مقاومت کردم و چون گفته بود نباید به خانواده ام وکسی دیگری حرفی نزنم و با کسی مشورت نکنم .به او مشکوک شدم و چند روزی گفتم هرگز این کا را نمیکنم .تو میخواهی بمن نارو بزنی و مرا بعد اینکه اموالم را بتو دادم ترک کنی ...با حالتی حق بجانب گفت .من فقط میخواستم تورا امتحان کنم و محک بزنم .حالا فهمیدم که بیست سال بمن دروغ می گفتی که عاشقم هستی و چون من روی این موضوع حساس بودم و تحمل این را نداشتم که فکر کند دروغگو هستم و عشق من دروغین است .گفتم این چه حرفی است من جانم را هم بتو میدهم خودت میدانی .گفت نمیخواد جون تو بدی خونه و مغازه رو بزن بنامم چون تو نه وقتشو داری نه حالت خوبه و نمی تونی بری دنبال کار فروش خانه و مغازه .اما اگه بنامم باشه خودم می رم دنبال کارهای فروش و بقیه کارها و وقتی خانه جدید رو خریدیم بخدا قسم بجون بچه قسم موقع سند زدن خانه جدید سند را سه دانگ سه دانگ بنام دوتامون می‌زنیم .خلاصه با این حرفش بیشتر به او شک کردم و یکی دوروز بفکر فرو رفتم .واو همچنان مرا با حرفهایش آزار میداد و میگفت دیدی اعتماد نداری دیدی همه حرفات دروغ بود بیست سال فقط دروغ و نمایش بود .اما من در آخر به او گفتم با اینکه میدانم تو میخواهی بمن خیانت کنی ودر صدد نابودی من هستی اما اینکار را میکنم .خلاصه با چشمانی پراز اشک راهی املاک شدم با همسرم نزدیک املاک بودیم به همسرم گفتم وجود مرد از چند تا چیز تشکیل شده تو با این کارت منو از درون نابود میکنی بیا و نکن اینکار و گفت نترس تو ا ینکارو بکن ببین چطور من تورو رو چشم ام نگه میدارم ..با این حرفش دیگه یقین کردم یه کاسه ای زیر نمی کاسه اس .اما چون دیگه از اوضاع موجود خسته شده بودم با گریه همه چیز رو زدم بنا مش .و تموم شد .و الان که سه سال از اون ماجرا میگذره من آواره کو چه و خیابونم بدون اینکه ذره ای دلش برایم بسوزد ..چون طلاق گرفت و مرا از خانه بیرون کرد و سند خانه جدید رو هم بنام خودش زد . حالا آیا راهی هست که از آن همسر بی وفا و نامرد حقم را پس بگیرم ؟؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سند ملک به نام همسرتان است هیچ اقدامی نمی توانید در این خصوص انجام دهید.

با درود فراوان
شما خودتان اموالتان را بنام ایشان کردید ، ولیکن میتوانید شکایت کنید و بدلیل فریب و خیانت در امانت و با اثبات ادعا اموال را بازپس گیرید .