املاک پدربزرگم بعداز فوت دراختیار دایی ام می باشد باید رای خلع ید اقدام کنم و یا درخواست تقسیم ترکه انجام دهم ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۸ #21392761

باسلام واحترام .باتوجه به اینکه گواهی حصر وراثت پدر بزرگ و مادرم را امسال گرفتیم و تحریر ترکه با سند مشاع اصلاحات اراضی نیز انجام شده و زمین ها و گاو وگوساله وخانه های پدر بزرگ تقسیم بر ۴قسمت مساوی میشه که یک پسر و دو دختر حالا میخواهیم از تصرف دایی که ۳۴سال است در تصرف ایشان میباشد خارج کنیم ایا ما باید درخواست تقسیم ترکه بدهیم یا اینکه درخواست خلع ید اگر خلع ید باشه برای وصول کردن احشام و تراکتو به مشکل برخورد نخواهیم کرد زمینها ۱۱۵هکتار و احشام ۶۰راس ویک دستگاه تراکتور و ملک روستایی به متراژ۲۰۰۰متر ممنون میشم جواب سوال من رو پاسخ بدهید باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله وراث دیگرمیتوانند دادخواست خلع ید و تقسیم ترکه تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایند.

با سلام، دادخواست تقسیم ترکه بدهید

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددر صورت دشتن سند مالکیت داخواست خلع ید را تنظیم نمایید .

اگر سند مالکیت دارید ، داخواست خلع ید
دراین صورت دایی شما بیرون رانده میشود

سلام درصورتی میتوان خواهان دادخواست خلع ید بدهدکه با دادن ادله ی متناسب مالکیت خود را اثبات کند اما چنانچه خوانده مالک نباشد و تنها ید خوانده بر ملک قانونی باشد و خواهان ادامه ی ید خوانده بر ملک را خلاف قرارداد و قانون بداند می تواند دادخواست تخلیه ید را مطرح کند و چناچه خوانده از ملک مورثی تصرف کرده است میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را از طریق کارشناس مطالبه نمایید اما چناچه فقط فروش اموال مورثی را خواهان هستید دادخواست تقسیم ترکه توامان با اجرت المثل ایام تصرف را بدهید.

برای رفع تصرفات دایی خود باید خلع ید بدهید.اگر راجع به تقسیم ترکه با سایر وراث اختلاف دارید دادخواست تقسیم ترکه

با سلام شما دادخواست تقسیم و فروش ماترک و همچنین اجرت المثل ایام تصرف را تواما با یکدیگر مطرح نمایید