مجهول المکان بودن برخی از وراث در انحصار وراثت و تقسیم اموال چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۷۸۶ #21375

با سلام. با توجه به اینکه دو برادر و یک خواهر مجهول الامکان دارم بعد از انحصار وراثت آیا میتوانم و یا بهتر آنکه بگویم چگونه میتوانم امین قهری آنها شوم و اقدام به دخل و تصرف یا فروش اموال پدر مرحومم بنمایم ؟
چون دختر هستم و سهم من یک ششم هست و نمیخواهم سهم الارث دیگرورثه به حساب دادگستری واریز شود زیرا در این صورت ادامه زندگی برایم مقدور نخواهد بود چون من تحت تکفل پدرم بودم و بخاطر ناراحتی اعصابی که دارم قادر به کار کردن نیستم. و توان پرداخت اقساط خانه ای که در آن با پدرم ساکن بودیم را نیز ندارم. بسیار سپاسگذار خواهم بود اگر مرحمت نموده و مرا راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی حصروراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جواب بنده نیز همان جواب همکارم خانم فرخی است

با احترام.شما میتوانیدبا در خواست از دادگاه امین ارث وراث باشید

سلام میتوانید از دادگاه تقاضای امین کنید واگر شرایط خودتان هست اعلام ودر نهایت قاضی پرونده نظر قطعی اعلام مینماید موفق باشید

میتوانید در صورت مجهول المکان بودن برادر و خواهر ها از دادگاه تقاضای امین نمائید و در صورتیکه خودتان صلاحیت در نگهداری از اموال داشته باشید دادگاه با صورت برداری از اموال شما را امین خواهد کرد.لذا در غیر این صورت خود مبادرت به تعیین امین خواهد کرد.لذا در صورتیکه غایب مفقود الاثر باشند ابتدا با انتشار آگهی در روزنامه ی کثیر الانتشار و نبود وراث دیگر سهم آنها به شما خواهد رسید.

موید باشید