خارج نمودن اسم فرزند از شناسنامه به چه نحو است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۷ #21356457

سلام.برای خارج کردن اسم فرزند چهارم که متعلق به من نیست باید چه بکنم؟ فرزند چهارم از همسر دوم بنده هست که در اثر خیانت همسرم به دنیا آماده بعد از فهمیدن این موضوع که همسرم بهم خیانت میکند هر دو فرزند که بعد از زندگی مشترک مابین بوده را برای آزمایش DNA بردم مشخص شد فرزند کوچک فرزند من نیست ولی به صورت شفایی به من اعلام شد همسرم در حضورم اعتراف کرده که خیانت کرده ولی از به وجود آمدن فرزند خبر ندارد.درحال حاضر همسرم را طلاق دادم و حالا میخواهم برای خارج کردن فرزند از شناسنامه اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید.باتشکر از زحمات همه شما

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دادخواست نفی نسب مطرح نمایید

با سلام.
با مدارکی که در دست دارید دادخواست نفی نسب تقدیم دادگاه کنید.

با سلام
دادخواست نفی نسب مطرح نمایید و در صورت اثبات حذف نام از شناسنامه امکان پذیر خواهد بود.

با سلام و احترام

باید دادخواست نفی نسب اقامه نمایید.

با درود دادخواست نفی نسب مطرح نمایید

با سلام
اولا اخذ گواهی ولادت وهمچنین اخذ شناسنامه اقرار به نسب محسوب می‌شود و این امر وضعیت پایداری داشته است وتا الان ادامه پیدا کرده و نمی‌تواند به استناد به ازمایشDNA درخواست نفی نسب نمود
ثانیاآزمایش ژنتیک در برابر قاعده فراش حجیت نداردمضافا اینکه آزمایش DNA دلیل شرعی و قانونی برای اثبات ادعای نفی نسب نیست.

سلام دادخواست نفی نسب را مطرح کنید