مالیات بر ارث باید پرداخت بشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۲ #21353096

اگر وارث کل دارایی را ببخشند به مادر باز مالیات بر ارث باید پرداخت بشود یا دیگر لازم نیست پرداخت بشود

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مالیات باید پرداخت شود

با سلام بله باید پرداخت گردد

با سلام
بله باید پرداخت شود

مالیات باید پرداخت بشود .

سلام و درود، مطابق قانون جهت هر گونه تصرفات وراث مالیات بر ارث باید در چارچوب مقررات پرداخت گردد؛ موفق باشید.

سلام ، فرقی نمیکنه وراث چطور مصالحه کنند ، مالیات در هرحال گرفته میشه اما راههایی برای این موضوع وجود داره که تابع شرایط هر پرونده است و میشه خواسته شما از طرق قانونی دیگه به نتیجه برسه

بله در هر ضورت مالیات بر ارث باید ازسوی وراث پرادخت شود تا انتقالی صورت گیرد