پزشکی قانونی میتونه این رو تشخیص بده که بکارت با رابطه از بین نرفته؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #21344793

سلام
اگر با خودارضایی پرده خود رو از دست داده باشه پزشکی قانونی میتونه این رو تشخیص بده که بکارت با رابطه جنسی از بین نرفته؟؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بلی این امکان وجود دارد و قابل تشخیص میباشد

پزشکی قانونی فقط تشخیص میدهد که شخص پرده بکارت ندارد به عبارتی اینکه ازاله بکارت با رابطه بوده یاخود ارضایی قابل تشخیص نیست .

باسلام
پزشک قانونی یا متخصص زنان میتواند تشخیص دهد این امر توسط رابطه انجام شده یا با وارد نمودن شی خارجی.