آیا جهت گرفتن درجه یا رتبه مشکلی بوجود نخواهد آمد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #21315850

سلام، من به همراه دو نفر از دوستان با مدرک مهندسی برق قصد ثبت شرکت داریم، اما جهت اخذ رتبه ۵ به دو مهندس با ۳ سال سابقه نیاز داریم، ما دو مهندس با سه سال سابقه بیمه در اختیار داریم، یکی از ما ۲ سال بیمه شرکت نقت به همراه ۱ سال بیمه خدمت سربازی دارد (در حال حاضر مجموعا ۳ سال) و دیگری نیز سابقه ۳ سال حضور در سپاه پاسداران است، آیا جهت گرفتن درجه یا رتبه ۵ مورد یا مشکلی بوجود نخواهد آمد؟
سپاس

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود با حضور در اداره ثبت شرکتها با مشاورین مربوطه صحبت نمایید.

سلام .ثبت شرکت ربطی به گرید ندارد .
ثبت شرکت از طریق اداره ثبت و دریافت گرید از طریق استانداری است لذا ابتدا نسبت به ثبت شرکت اقدام نمایید و سپس جهت دریافت گرید اقدام کنید .
لازم به ذکر است پس از ثبت شرکت شما می توانید اشخاص دارای سوابق بیمه لازم را به صورت قراردادی و یا حجم کاری استخدام نمایید .در صورت نیاز هب مشاوره تلفنی و یا انجام کار ثبت شرکت خود می توانید برای اینجانب مدارک ارسال نمایید .

با سلام
بهتر است قبل از ثبت شرکت ، در این مورد با قسمت ثبت شرکت ها مشورتی نمایید سپس از طریق سامانه ثبت شرکت ها برای این امر اقدام نمایید .