میخواستم ببینم مالیات بر ارث به ما تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۰ #21287910

سلام
پدر من در سال ۹۹ فوت شدن و ما انحصار وراثت و تحریر ترکه کردیم ودر مرحله تقسیم ترکه هستیم
همه وراث از طبقه اول هستن میخواستم بدونم با این شرایط که سهم دختر نصف پسر است مالیات بر ارث فرزند پسر با فرزند دختر تفاوت دارد؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر هر شخص جدا از وراث دیگر اظهارنامه بفرسته فقط به سهم خودش مالیات میده ولی اگر کلا اظهارنامه بدین باز خودتون بر حسب سهم دختر و پسر تقسیم میکنین.

با احترام وراث به میزان سهم الارثشان مالیات باید پرداخت کنند

درود
سهم هر وارث از پرداخت مالیات بستگی به میزان سهم الارث او دارد.

مالیات بر ارث هر وارثی به نسبت سهم الارثش تعیین مسشود .

مالیات بر ارث به کل دارایی تعلق میگیره

مالیات بر ارث میبایست پرداخت شود و هرکدام از وراث ب نسبت سهم الارث خود در قبال پرداخت آن مسئولند

بنام خدا،مالیات را باید پرداخت کنید به میزان سهم الارث.