در شکایت کیفری ترک انفاق، اگر محکوم شدم میتونم پرونده را به تجدید نظر بفرستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #21268885

سلام.
من به حساب خانم مبلغی را واریز میکردم و ایشان رفت کارت را مسدود کرد و بنده با اظهار نامه از ایشان شماره کارت خواستم و خانم به جای دادن شمار کارت رفت شکایت ترک انفاق کرد و با این تفاسیر در دادیاری برای من منع تعقیب صادر شد ولی معاونت دادسرا رد کرد و گفت باید به حساب دادگستری واریز میکردی و پرونده رفت به دادگاه کیفری سوالم اینه خانمم خودشان همکاری نکرده اند و حساب را مسدو کردند الان من محکوم میشم؟ لطفا به دو سوالم جواب دهید ممنونم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مواردی مانند شما چون سوءنیت متهم احراز نشده بلکه بالعکس اقدام شاکی موجب توجه اتهام به متهم گردیده قرار منع تعقیب صادر می شود . شما میتوانید در دادگاه با استناد به اقدام شاکی و زمینه چینی وی برای ایراد اتهام به شما مبادرت به دفاع نمایید . طبیعی است حکم صادره در دادگاه قابل تجدیدنظرخواهی خواهد بود .

با سلام
اولا دلایل خودتون را جهت واریز وجهی که تاکنون پرداخت میکردید را به مرجع تجدیدنظر ارائه نمایید
ثانیا سو نیت همسرتان نسبت به مسدود نمودن کارت بانکی را باید اثبات نمایید
ثالثا ارسال اظهارنامه به همسرتان یک امر لازم بوده ولی کافی تلقی نخواهد شد و مستلزم ان بوده که وجوه را حداقل به حساب امانی اداره ثبت یا دادگستری واریز میکردید
با جمیع جهات ودر صورت اثبات سو نیت همسرتان مبنی بر اینکه کارت را مسدود نموده تا بدینوسیله به اهداف خود برسد وطرح شکایت نماید میتوانید اعتراض وتجدیدنظر خواهی خودرا اعمال نمایید

با سلام
برای شکایت ترک انفاق حداقل ۶ ماه باید نفقه پرداخت نشده باشه و در مورد تجدید نظر خواهی حکم قابل تجدید نظر است.
مؤید باشید