من یک سرباز فراری از خدمت هستم آیا میتوانم گواهی نامه رانندگی بگیرم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۰ #21267501

من سرباز فرایم آی میتوانم گواهی نامه رانندگی پایه ۳ بگیرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما این امکان را ندارید.

بادرودوسلام چنانچه کارت پایان خدمت ندارید دریافت گواهینامه امکان پذیر نمی باشد.

بر اساس مصوبه جدید مجلس از اول آذر ماه ۹۹ اخذ گواهینامه نیازی به کارت پایان خدمت یا معافیت ندارد و افراد میتوانند با مراجعه به مراکز پلیس+ ۱۰ نسبت به درخواست خود اقدام نمایند .

خیر با توجه به اینکه کارت پایان خدمت ندارید نمی توانید گواهینامه اخذ کنید

خبر با توجه به شرایط شما ممکن نمی باشد .

باسلام جهت اخذ گواهینامه رانندگی بایستی پایان نامه خدمت ویا گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشید.

با سلام
بر اساس یکی از توافقات انجام شده مقرر شد بند (هـ) ماده ۵۴ قانون بیمه شخص ثالث توسط نیروی انتظامی در اسرع وقت اجرایی شود.در این بند قانونی که پیش از این اجرایی شدنش از سوی نیروی انتظامی به دلیل مغایرت با سایر قوانین، مشروط به ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح شده بود تصریح شده است: «اخذ گواهینامه نیازمند کارت پایان خدمت و معافیت سربازی نیست.»