میتونن همچین شکایتی کنن و در نهایت چند درصد قاضی حق را به شوهر خانم خواهد داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۰ #21258169

یک خانمی که شوهر داره و نسبتشون با همسر بنده دختر عمه پدریشون هست به دلیل های مختلف من باب اینکه درد و دل کنه بخاطر زندگیش و شکایت شوهرش و گریه و زاری سال هاست هرچند ماه یکبار به تلفن همسر بنده زنگ میزد و همسرم از روی دلسوزی هر از گاهی جوابشون میداد و نصیحتشون میکرد
همه تماس ها و پیامک ها از طرف ایشون بوده و حتی یک تماس هم از طرف همسر بنده با ایشون گرفته نشده
من هم از اول در جریان این موضوع بودم تمام این ارتباط در حده فقط تماس بوده
حالا گویا شوهر اون خانم متوجه تماس های ایشون با همسر بنده شدن و تهدید کردن زندگی شمارو هم بهم میزنم از شوهر بنده میخواد بابت این ارتباط شکایت کنه
درحالی که شوهر بنده فامیل پدریشون بوده و خیلی وقت ها حتی جواب زنگ این خانم نمیدادن و ریجکت میکردن ولی هرازگاهی فقط از روی دلسوزی بخاطر اینکه اون خانم پدر نداشت نصیحت میکردن
حتی به گفته خانواده شوهر خانم پرینت از خط خانم گرفتن حتی یک تماس هم از سمت شوهر بنده نبوده
ایا میتونن همچین شکایتی کنن و در نهایت چند درصد قاضی حق را به شوهر خانم خواهد داد؟حکمش چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این مورد هیچ جرمی توسط همسرتان و نه خانم ارتکاب نیافته است و تحت هیچ عنوانی قابل تعقیب نخواهد بود در صورتی که شکایتی مطرح شود انکار آن برای رفع اتهام کفایت دارد