در تصادف در گردش به چپ دو خودرو برای تشخیص مقصر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۰۴۸ #21248912

با سلام وعرض ادب بنده چندی قبل با یک خودرو تصادف کردم که بنده در بلوار فرعی در حرکت بودم که به یک دور برگردان رسیدم وقصد گردش به چپ کردم با توجه به زدن راهنما و توقف هنگام گردش به چپ ووقتی گردش به چپ نمودم اتومبیلی با توجه به ۷متر خط ترمز وحدود ۱۱۰ کیلومتر سرعت داشت به درب جلو وپایه جلو ماشین من کوبید و تصادف بوجود آمد ضمنا خدمت سرور گرامی عرض کنم که حداکثر سرعت دراین بلوار فرعی ۳۰ کیلومتر در ساعت میباشد حال میخواهم بدانم آیا اتومبیلی که سرعت خیلی زیاد داشته ،حدود ۱۱۰ کیلومتر سرعت داشته هم در این تصادف به میزان ۵۰٪ مقصر این تصادف است یاخیر با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تشخیص مقصر با کارشناس است .

سلام
صد در صد مقصر هستید و ایشان در صورت سرعت غیرمجاز جریمه می‌شوند

تعیین خسارات و تشخیص مقصر با کارشناس است نه وکیل دادگستری

باسلام درخصوص تصادفات کارشناسان راهنمایی و رانندگی اظهار نظر و سهم تقصیر را تشخیص و اعلام خواهند نمود.

تعیین و تشخیص مقصر با افسر است

باسلام و درود تشخیص مقصر با پلیس راهور و کارشناس تصادفات خواهد بود.

سلام تعیین مقصر با کارشناسان است