بنده را محکوم به پرداخت ۴۵۰۰ میلیون کرده و رای قطعی نیز داده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹۳ #21247446

با سلام
بنده در سال ۹۶ خودرو سمند رو به مبلغ ۱۷۵۰۰ میلیون معامله کرده ام و قول نامه نیز دارم .
خریدار در سال ۹۷ از بنده شکایت کرده که ماشین رو به مبلغ ۲۲ میلیون خریداری کرده ام و کارشناسی قیمت ماشین را ۱۷۵۰۰ زده و بنده را محکوم به پرداخت ۴۵۰۰ میلیون کرده و رای قطعی نیز داده
بنده کجا میتونم پیگیری بکنم

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای قطعی شده است کاری نمی توانید بکنید مگر اینکه رای غیابی بوده باشد و واخواهی بکنید.

سلام
در صورتی که ادله کافی در این خصوص داشته باشید می توانید نسبت به واخواهی اقدام نمایید.

اگر رای غیابی بوده باشد میتوانید از رای صادره واخواهی نمایید . بایستی رای تان و مدارکتان را مطالعه نماییم .

با سلام
توضیحات تون کامل و دقیق نیست اگر قول نامه داشتید چرا دادگاه چنین رای داده خواسته چی بوده
اگر رای غیابی هست و شما در جلسات حضور نداشتید واخواهی کنید

سلام
بعد از قطعیت رای نمی توانید نسبت به اعتراض آن اقدام نماید و بایستی از ان تمکین نماید