رجوع از هبه کردم ولی تکذیب میکنه چجوری میتونم ازش پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۷ #21241981

سلام. من چند مورد وسیله در طول زندگی مشترک به همسرم هبه کردم.ایشان الان جدا از من زندگی میکنه. شکایت رجوع از هبه ثبت کردم که هدیه هام رو ازش پس بگیرم. تو شکایتم هم نوشتم یا اصل اون وسایل رو برگردونه یا در صورت تلف، قیمت روزشون رو بده. فاکتورهای خریدشون رو هم دارم که به نام خودمه. رفتیم دادگاه ولی الان از بیخ و بن همه را تکذیب میکنه و به دروغ میگه روزی که از خونه من رفته ، من همه این وسایل رو همون روز ازش گرفتم. دروغ محض!! من چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اساسا شرط لازم برای هر خواسته استردادی اثبات وجود مال موضوع دعوی در ید خوانده است.

در صورتی که نتوانید وجود عین مال نزد همسرتان را اثبات کنید دعوای شما بی نتیجه خواهد بود،توجه داشته باشید که اتلاف مال توسط همسر شما مجوز رجوع به قیمت نخواهد بود

با سلام و درود . چنانچه مالی هبه شده باشد گیرنده مال حق تصرف در آن را دارد و اگر عین مال نزد او موجود نباشد ملزم به استرداد قیمت آن به هبه کننده نمیباشد .

بااحترام
به هر حال شما می‌توانید ادله‌ای داشته باشید شاهد داشته باشید که مورد را اثبات نمایید

در صورت تلف امکان مطالبه قیمت نیست و اگر این آنها موجود است با ادله دیگر یا شاهد ادعای خود را ثابت کنید

رجوع از هبه در مورد اصل مال می‌باشد و نسبت به قیمت تکلیفی نیست

چنانچه مالی هبه شده باشد گیرنده مال حق تصرف در آن را دارد و اگر عین مال نزد او موجود نباشد ملزم به استرداد قیمت آن به هبه کننده نیست.