چک را برگشت زده ام، مرحله بعدی چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۸ #21229068

سلام من یه چک برای سال ۹۲ دارم که برگشت زدم ولی هیچگونه اطلاعاتی ازطرف ندارم باید چگونه اقدام کنم من این سوال یه بار دیگ پرسیدم وکلا گفتن باید برگشت بزنی من برگشت زدم حالا باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
اگر میخواهید زودتر به اصل مبلغ برسید از اداره اجرای ثبت اقدام به صدور اجرائیه کرده و پس از گذشت یک ماه استعلام اموال(حساب بانکی.خودرو.ملک.سهام) و در مرحله بعد در صورت نداشتن اموالی که تکافوی بدهی را دهد تقاضای ممنوع الخروجی ایشان را کنید.

میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید پس از صدور رای قطعی ویا با درخواست قرار تامین خواسته حساب‌های بانکی و از راهور و ثبت کل دارایی وی رااستعلام نمایید.

سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه چک نمایید