رفته شکایت کلاهبرداری کرده؛ چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۵ #21224321

سلام و عرض ادب
من روزانه جنسی میفروختم به یه نفر برای مورد آخری مشکل پیش اومد هنوز نرفته طرف سریع رفته شکایت کرده ۲۰ میلیون از بارش مونده
رفته شکایت کلاهبرداری کرده و هرچی رسید از قدیم داشته که پول زده حساب من رو برداشته رفته شکایت کرده یعنی ۱۲۰ میلیون شکایت کرده
من تمامی ارسالی هام مشخصه و با تیپاکس ارسال شده
منع تعقیب دفعه اول صادر شده
بازم امروز پیام داده که میخاد شکایت کنه
من چیکار کنم
چون وقت ندارم پاشم برم شهر اونا

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید.
بنظر کلاهبرداری محقق نشده است

بادرودوسلام برای دفاع به وکیل مراجعه نمایید.

با سلام با توجه پیشینه معاملات لایحه ای مستند به تمام اسناد و مدارک لازم یک روز قبل از تشکیل دادگاه تنظیم و ثبت نمایید موضوع کلاهبرداری منتفیست و بعد از قطعی شدن حکم میتوانید اعاده حیثیت نمایید.

با سلام با توجه به اینکه شکایت قبلی ایشان رد گردیده و شما به تمامی تعهدات خود برای ارسال کالا عمل نمودید و تاخیر در دریافت کالا به دلیل ترافیک کاری پست می باشد و اگر مجدد اقدام به طرح شکایت نمایند با دفاعیات شما و ارایه فیش های بانکی و رسید های پست به منظور تحویل به اداره پست شکایت ایشان منجر به رد خواهد شد و شما می توانید علیه ایشان به جرم افترا شکایت نمایید

سلام با توجه به سوال شما کلاهبرداری منتفی منتها شما قرارداد معامله یا مراوداهای و فیش واریزی وشاهدین به اینکه اعلام نموده اید جهت تعین و تکلیف اجناس حاضر شوند اعلام در دفاع نمایید موفق باشید

درود
جهت دفاع از طریق دفاتر خدمات لایحه ارسال یا به وکیل مراجعه نمایید .

درود
اگر شکایت کنند می توانید برای جلسه لایحه ارسال کنید و حاضر نشوید