به چه صورت حسابهای بانکی مسدود شده رو رفع کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۷۷۴ #21215154

آیا شاکی که به یک حساب بانکی پول واریز کرده باشد میتواند کل حسابهای بانکهای دیگه رو هم مسدود کند

شش ماه پیش شخصی از طریق واسطه داروی کمیاب خواست ومن ازطریق تهران برایش گرفتم اون دارو تا الان به گوشم نخورده بود بااینکه خودم تکنیسین داروخانه هستم اون شخصی که ازتهران دارو برام فرستاد بهم اشتباه دادومنم دادم به اون طرف رسید دستش گفت این نیست پولم رو برگشت بده منم که پول رو دادم به شخصی که دارو خریدم بهشون گفتم ندارم سر منم کلاه رفت هرچی باطرفی که دارو برام فرستاد تماس میگیرم خاموشه و ایشون رفت ازم شکایت کردن وبه حساب بانک ملت من واریزی انجام داده رو مسدود کردن، بعد یکماه کل حسابهای دیگه رو که حتی پنج هزار تومان داخلش بود رو مسدود کردن آیا همچین چیزی امکانش هست

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مسدودی حساب ها ازطریق دستورمقام قضایی می باشد.

با درود. بله به دستور دادگاه می توان همه حساب ها را مسدود نمود د رفع مسدودی هم در اختیار دادگاه است

با احترام
بله حسابها مسدود و تا تعیین تکلیف نهایی رفع توقیف نخواهد شد

با درود و احتــرام به همکار محتــرم و رد کننده نظـریه اینجاتب؛
لازم به ذکر است که اینجانب هیچ کسی را دعوت مستقیم به دریافت خدمات شخصی از اینجانب ننـموده ام، باـکه پیشنهاد استفاده از خدمات سایت را نمـوده و هرگز نیز تشویق ننـمودم که رزرو مشاوره با اینجانب برقرار نماید..
بعلت اینـکه در حالت کلی؛ زمانیکه سـئوال گنگ و نامفـهوم طرح شده و یا اینـکه سـئوال کننده محترم، علیـرغم پاسخهای متـعدد همکاران، نتـیجه لازم را برداشت و یا اسـتنباط ننـموده باشد، بهـتراست که در صورت تمایل شخصی، موضـوع را با یک متخصص در میان و پاسخ لازم را اخذ نماید و این نیز خواســته متقاضی محترم است نه اصـرار اینجانب و یا سایر همکاران..
شایسـته است در بررسی جوابیـه ها و انتـقال آنها ، صــرفا برداشت و نظـرات شخصی را اعمال ننماییم..
با تجـدید احتــرام و ســپاس

سلام امکان مسدود بودن حسابها ممکن است موفق باشید

پرونده شما نیاز به بررسی دارد اگر قرار تامین خواسته باشد می توان به ان اعتراض کرد چه حقوقی باشد چه کیفری

سلام با تشخیص دادگاه امکانپذیر است موفق باشید