یکی از پسران شکایت کرده ازمادرش وسهمش را میخواهد، مادرهم درآن خانه ساکن هستند، روند کار چه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۰ #21198637

با عرض سلام، پسر عموی بنده سه سال پیش فوت کرده، دو پسر و سه دختر دارند وهمسرش هم درقید حیات هستند، کل دارایی ایشان یک آپارتمان مسکونی است، حالا یکی از پسران شکایت کرده ازمادرش وسهمش را میخواهد، مادر هم در آن خانه ساکن هستند، روند کار چه میشود

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه دعوای تقسیم ترکه مطرح شده است موضوع قابل رسیدگی است

با درود.احدی از وراث باید پس از اخذ گواهی حصروراثت و گواهی عدم افراز ملک از اداره ثبت محل ؛دادخواست فروش ملک مشاعی در دادگاه و تقسیم وجوه حاصل از فروش آن بین وراث به نسبت سهم الارث طرح کنید

با سلام ،شما می توانید تقاضای افراز ملک مذکور نمایید بعد از اینکه عدم امکام افراز آن صادر گردید از طریق دادگاه تقاضای فروش ملک مشاع نمایید.بعد از اینکه ملک به مزایده گذاشته شد و بفروش رفت هر یک از ورثه به نسبت سهم الارث (برابر گواهی انحصار وراثت) از این ملک سهم می برد

باسلام
تقاضای افراز نمایید بعداز اخذ گواهی عدم امکان افراز تقاضا فروش مال مشاع تقدیم نمایید

باسلام
میتوانند درخواست تحریر و تقسیم ترکه را نمایند.
ملک فوق فروخته خواهد شد و هریک از وراث به نسبت سهم الارث از قیمت آن ملک سهم خواهند برد.