با فوت پدر بزرگم در سال ۹۷ دایی بنده ادعا مالکیت زمین را می کند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۵ #21191274

با سلام
پدر پدربزرگم (مادری) در زمان حیات زمینی را به پدربزرگ من به صورت شفاهی هبه کرده بودند. و پدر بزرگم نیز زمین را در اختیار دایی بنده به منظور زراعت قرار دادند.در سال ۶۸ پدر پدربزرگم فوت می کنند.به صورت شفاهی یا قول نامه ای تقسیم ارث بین پدربزرگم و خواهران و برادرانش صورت می گیرد. در سال ۸۳ پدربزرگم زمین را با قول نامه به دایی من به صورت هبه واگذار می کند. اما در سال ۸۷ سند تفکیک شده به نام خودش میگیرد. در سال ۹۱ با توجه به سهم الارث دارایی های خود من جمله همین زمین را به تمامی فرزندان خود واگذار می کند. و همه فرزندان نیز امضا می کنند.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میبایست کلیه مدارک و مستندات ارزیابی گردد

موضوع مذکور را نمیتوان به این نحو بررسی و یا راهنمایی ارائه کرد . حتما باید مدارک موجود را به یک وکیل ارائه دهید تا با بررسی آنها راهکار مناسب را به شما ارائهدهد .

با سلام
اگر پدر بزرگ شما بعد از هبه سند به نام خود تنظیم کرده میتونی دلیلی بر عدول از هبه باشه مگر اینکه هبه معوض بوده باشه و دایی شما پولی در قبال آن پرداخت کرده.در غیر اینصورت الباقی وراث میتوانند با طرح دعوای تقسیم ترکه نسبت به تقسیم زمین و سایر اموال اقدام بکنند و اگر دایی جنابعالی تصرفی در زمین انجام دهد می توان رفع تصرف ایشان را گرفت