آیا با شرح اصل قضیه میتوانم فقط اصل پولش را بهش برگردونم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷ #21186415

با سلام
بنده حدود یک سال و‌ نیم پیش با کسی در کاری شراکت کردم حدود ۲۲ میلیون گرفتم و در بازار فارکس شروع به فعالیت کردم بعد از چند ماه سهم ایشان را به ۳۷۰۰ دلار رساندم اما بعد از مدتی بخاطر پاره ای مشکلات و اتفاقات کل سرمایه خودم و شریکم رو از دست دادم و به نوعی ورشکست شدم
اما طرفم میگفت من فقط در سود معامله شریکت بودم و‌ در ضررش شریک نیستم باید کل ۳۷۰۰ دلار رو بهم بدی
روز اول فقط زبانی بهش گفتم این کار ضرر نداره و بخاطر این حرفم مبلغ بدهی رو قبول کردم و چکی معادل ۴۵۵۰۰۰۰۰ تومان به تاریخ ۱۵ اسفند ۹۸ بهش دادم
اصل پول خودش ۲۲ میلیون بود الان ۴۵ میلیون چک دستش دارم
و مطمئنم که در تاریخ ۱۵ اسفند قادر به پاس کردن چک نیستم
سوالی که دارم اینه ایا با شرح اصل قضیه میتوانم فقط اصل پولش را بهش برگردونم؟ یا چون چک دادم باید کل مبلغ ۴۵ میلیون رو بدم؟
اگه به پرداخت کل مبلغ چک محکوم بشوم میتوانم تقاضای اعسار کنم؟ یا باید زندانی بشوم؟
با ذکر این نکته که هیچ مال و اموالی اعم از خونه و ماشین به نامم نیس
و شغلم هم فقط فعالیت در بازار فارکس هست که اونم ورشکست شدم

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی وجه چک را پرداخت نمایید همچنین می توانید دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نمایید

با سلام
شما موظف به پرداخت وجه چک صادر شده میباشید
میتوانید دادخواست اعسار طرح نمایید

۱.چک یک سند تجاری است وباید وجه ان را پرداخت کنید .البته اگر در چهار چوب قانونی خودش نوشته شده باشد
۲.باید بتوانید با دلیل و مدرک اعسار خود را ثابت کنید .