کم کردن سن شناسنامه چه مراحل قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۰۹ #21172069

سلام میشه در زمینه کم کردن سن شناسنامه و انجام مراحلش راهنمایی بکنید.ممنون میشم

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص کاهش سن باید با مدارک و مستندات مثبته به اداره ثبت احوال درخواست ارسال کنید.

مستند به ادله ای قوی به طرفیت اداره ثبت احوال می بایست دادخواست دهید

بادرودوسلام به طرفیت اداره ثبت احوال تقدیم و تنظیم دادخواست نمایید.

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.

به طرفیت اداره ثبت احوال دادخواست بدید تا رسیدگی بشه

با سلام اثبات این که سن واقعی کمتر از سن شناسنامه ای است امری دشوار است در صورتیکه سن واقعی شما کمتر از سن شناسنامه باشد به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید و در این خصوص می توان به شهادت شهود و ارجاع به پزشکی قانونی برای تشخیص سن واقعی استناد کرد باید توجه داشت که بر طبق ماده۲۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی ارزش شهادت شهود با دادگاه است

سلام
در صورت اختلاف سن واقعی با سن درج در شناسناهه باید حسب دلایل و مدارک به ثبت احوال مراجعه و پیگیری نمایید .