همینطور که مستحضرید عناوین اتهامات کیفری هستش، چرا در شورای حل اختلاف رسیدگی میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۲ #21162384

سلام، از طریق سامانه ثنا به من ابلاغ شده «در خصوص شکایت علیه شما مبنی بر افترا و توهین به اشخاص عادی و قذف و مزاحمت ملکی در شعبه ... شورای حل اختلاف تهران حاضر شوید»
و اینکه شورای حل اختلاف صادر کننده ابلاغیه خارج از محدوده سکونت بنده و در غرب تهرانه، در حالیکه من ساکن شرق تهران هستم، آیا مجتمع مذکور و بطور کل شورای حل اختلاف مرجع صالح رسیدگی به این پرونده هست؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
طبق قوانین جدید، جرایم سبک مثل توهین و فحاشی و... ابتدا برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع می‌شود و بعد در صورت عدم سازش، به دادسرا ارسال می‌شود.
در مورد صلاحیت هم، محل وقوع جرم ملاک می باشد نه محل سکونت شما!

سلام. شما دعوت شدید برای صلح و سازش اما اگر صلح و سازش نکنید، پرونده مجددا برمیگرده دادسرا.‌

پرونده های کیفری برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع میشوند
اگر صلح و سازش حاصل نشد مجددا برای رسیدگی به دادسرا ارسال میشوند .

با سلام
شورای حل اختلاف برای صلح و سازش میباشد و اگر سازش نباشد یا طرفی از دعوا در جلسه حاضر نشود پرونده به دادسرا ارجاع خواهد شد

شورای حل اختلاف به برخی از عناوین مجرمانه نیز رسیدگی میکند، از آنجا که موضوع کیفری است رسیدگی در محل وقوع جرم انجام میگیرد، رسیدگی در محل اقامت خوانده مربوط به موضوعات حقوقی است.