آیا با شهادت این افراد موضوع پرداخت نقدی اینجانب به محجور قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۲ #21160920

با سلام و عرض ادب؛ شخصی به حساب اینجانب مبالغی رو طی یکسال به صورت ماهیانه واریز نمود و بنده قسمتی از این مبالغ رو صرف اموراتی به درخواست وی نمودم و بقیه مبالغ رو به صورت نقدی در حضور شاهدین به وی تحویل دادم اکنون وی محجور اعلام گردیده است به علت آلزایمر و واریز مبالغ به حساب اینجانب در زمان حجر ایشون بوده است ولی بنده بی اطلاع بودم اکنون قیم وی که با بنده خصومت شخصی دارد از اینجانب شکایت استرداد وجه نموده و خواهان مبالغ واریز شده به حساب اینجانب شده است با عنایت به اینکه در خصوص مبالغی بنده فاکتور خرید دارم و در خصوص سایر مبالغ که به صورت نقدی به وی پرداخت نمودم شاهدینی از افراد واجب النفقه و نزدیکان محجور دارم که حاضر به شهادت در این خصوص هستند آیا با شهادت این افراد موضوع پرداخت نقدی اینجانب به محجور قابل اثبات است؟؟ یاد آور میشوم با توجه به کهولت سن و بیماری پارکینگسون محجور امکان اخذ رسید از محجور فرآهم نبود که شاهدین یاد شده در این خصوص نیز حاضر به شهادت هستند و خود محجور به علت آلزایمر امکان شهادت ندارد با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . منعی در این زمینه وجود ندارد

با شهادت شهود قابل اثبات هست اما اخذ حکم با توجه به اینکه در زمان پرداخت محجور بودند بعید بنظر میرسد

سلام در صورت وجود شاهدین معتبر به شرطی که وجوه پرداختی در دست محجور از بین نرفته یا تلف نشده باشد و موجود باشد قابل اثبات است و باید وجوه در ید قیم باشد .

بله وجود شواهد و شهادت آنان یکی از راه های اثبات ادعا میباشد و بنابر این در موضوع شما نیز موثر خواهد بود

با سلام
با استناد به شهادت شهود قابل اثبات می باشد .

بله شهادت و قبول آن در دادکاه قابل اثبات است

سلام
بازپرداخت وجوه را با شهادت شهود می توانید اثبات نمایید.