من چگونه میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۵ #21157653

خریدار چک سفید امضا آورد برای خرید:

۱-چون با خط خودم نوشتم چک مشکل ساز نمیشه برام؟

۲-با توجه به قید شدن چک در قرارداد و دریافت کپی کارت ملی خریدار چطور میتونم از خریدار شکایت کنم؟

۳-متاسفانه در تاریخ چک مسافرت بودم و با تاخیر برگشت خورد این به چه صورت میشه؟

بازهم تشکر

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی ندارد و تمامی موارد قانونی است . میتوانید نسبت به آن اقدام نمایید .

۱-چون با خط خودم نوشتم چک مشکل ساز نمیشه برام؟
خیر زیرا اصل بر این است که در این موارد به شما وکالت داده شده در پر کردن چک
۲-با توجه به قید شدن چک در قرارداد و دریافت کپی کارت ملی خریدار چطور میتونم از خریدار شکایت کنم؟
هم می توانید از طریق دادگاه حقوقی و هم از طریق اجرای ثبت و هم شکایت کیفری اقدام کنید
۳-متاسفانه در تاریخ چک مسافرت بودم و با تاخیر برگشت خورد این به چه صورت میشه؟

خللی به حقوق شما وارد نمی کند تنها اگر از زمان صدور چک شش ماه بگذرد امکان طرح شکایت کیفری منتفی می شود اما باقی طرق پا بر جاست

با سلام
دراین خصوص دادخواست حقوقی مطالبه وجه جک به انضمام خسارات تاخیرتادیه مطرح نمایید

سلام . چک مشکلی ندارد و می توانید علیه صادر کننده دعوی مطالبه وجه چک مطرح کنید .

با سلام هیچگونه مشکلی ندارد اقدام به طرح دعوی نمایید

با سلام.اصولا وقتی چک سفید امضا به شما تحویل داده شده و در قرارداد هم ذکر شده درواقع به این معنی است که شما نمایندگی داشته اید در پر کردن موارد.
مهلت جلب حدودا سه ماه هست که باز هم بسته به نظر قاضی دارد.
چک اگر در همان محل بوده باید ظرف ۱۵ روز برگشت بخورد.واگر در غیر محل شما باشد ظرف ۴۵ روز مهلت داشته اید