آیا با این برگه بدون حضور همسرم در دفتر خانه می توانم وکالت نامه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۸ #21127645

سلام یک برگه دست نویس از همسرم دارم مبنی بر اینکه اگر کارش و برقراری حقوق باز نشستگی ش تا این تاریخ انجام نشد همسرم وکالت دارد در این مورد ( برقراری حقوق و بیمه و پاداش ) پیگیری کند با امضا و اثر انگشت و امضا شاهدین که فرزندانم هستند آیا با این برگه بدون حضور همسرم در دفتر خانه می توانم وکالت نامه بگیرم؟ لطفا مرا راهنمایی کنید ۲ سال است که حقوق دریافت نکرده ایم و همسرم همچنان بعد از ۳۷ سال سابقه در توهم برگشت به کار است

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای دادن وکیل باید شخص در محضر حضور پیدا کند

خیر ایشان باید با حضور در دفتر اسناد رسمی اقدام به اعطای وکالت نماید.

با سلام
باید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی این وکالت تنظیم نماید

سلام. خیر. باید در دفترخانه ایشان به شما وکالت رسمی بدهد جهت اینکار.